Az első.

by - július 06, 2018

Hát végre ez is eljött.. Közel egy éve tervezem ennek a blognak az elindítását. Elkezdhetném sorolni a kifogásaim mert abból akad bőven. Építettem belőlük egy hatalmas falat ,amit végre sikerült áttörnöm. Legalábbis remélem, bár még erőst gondolkodom hogy megosztom-e majd ezt az írást. Meg hát izgulok is na.. Lehet ,hogy soha senki nem fogja elolvasni ,amiket írok de az is lehet hogy igen s mindkettő eshetőség nagyon megijeszt. Szóval ideges is vagyok egy kicsit. Nem, az ideges nem jó szó de nem jut eszembe jobb kifejezés erre. Talán úgy fogalmaznám meg, hogy egy olyan ember vagyok ,aki mindenen izgul. A minden alatt itt komolyan MINDENT értek. Mondhatni mindenben a legtökéletesebb szeretnék lenni s emiatt rástresszelek a dolgokra. Még egy blog írására is ,amit azt sem tudom valaha olvasni fog-e valaki. 
Na igen.. Miért is  vezet valaki blogot ? Azért,hogy olvassa valaki vagy azért,hogy kiírja magából. Én abszolút az utóbbi típusba tartozom de azért nyilván foglalkoztat ,hogy fogja-e olvasni valaki. Szerintem kevés az olyan ,ember ,akit ne érdekelne ,hogy mi történik alkotásával miután kirepül a "nagyvilágba".  Vajon kihez jut el, vajon hányan nevetnek majd ki s vajon segítek-e majd valakin azzal ,hogy leírom életem vicces, szomorú s gyakran kényelmetlen történeteit. Ugyanis ez a célom. Hogy leírjak sok mindent ,ami velem történik vagy történt. Nem mondom ,hogy nagyon izgalmas vagy elgondolkodtató sztorik de megtörténtek és mindnek van valamilyen tanulsága. Na jó nem az összesnek de azért a legtöbbnek. Igyekszem majd nem elkomolytalankodni őket mert az szokásom. De összeszedem magam..illetve igyekszem.
Ha már itt elkezdek magamról beszélni talán illene bemutatkoznom, ugye ?
Szóval Tara vagyok, 20 éves egyetemista ,aki a suli mellett egy vendéglátó helyen dolgozik Budapesten. A fővárosban élek az időm 85%-ban egy albérletben három másik lánnyal (róluk tuti lesz bővebben bejegyzés mert ..na majd meg tudjátok miért :) ) Egy kis faluból származom de 10 éves koromba átköltöztünk egy kisvárosba így nem igazán tudom,hogy falusiként  vagy városiként definiáljam magam de ez talán nem is olyan fontos. Gimi után költöztem fel hazánk szívébe,hogy egyetemre járjak..ami nem volt egyszerű de majd erről is mesélek bővebben. Jelenleg szociológiát hallgatok az ELTE Társadalomtudományi karán.
Azt hiszem röviden ennyi mert így is hosszúra sikerült ez a kis bejegyzés.. Ja ,igen! A blog szerkesztéssel még csak ismerkedem így a kinézete miatt elnézést kérek igyekszem minél előbb szuper széppé varázsolni.
Így hát nem túl szépen de itt az első blogbejegyzésem ,ami ugyan lehet ,hogy szétszórt de tényleg szívből jövő.

Csodás napot!



You May Also Like

0 megjegyzés